söndag 20 februari 2011

helgen

fredag: haha stilbytardag va de på skolan, jag och några till skulle sminka oss som nå äckligafjortisar. typ världens rand,för mörk fundation, fågelbajs runt öga, skatbo till hår, osv. ganska kul hade vi.. men sköt va de att tvätta bort skiten efter en hel dag i skolan. efter skolan så följde ja med frida sandström hem. vi for till bya och spelade pingis och massa annat. jätte kul iaf:)

lördag: vi for ut med skotern och körde. sen åt vi en underbart go middag och efterrätt. sen for vi till bya och då kom brälla och va social:) vi spelade pingis, lyssnade på musik osv. sen kom oskar och hämtade oss. sen såg vi snabba cash hemma hos frida med hon, oskar och markus. haha frida somnade i soffan(a) asum kväll de med!

söndag: direkt vi vaknade så klev vi upp och fikade, sen ut och körde skoter igen. efter de så for vi till vindeln och åt på ims och såg brälls match. dock fick ja lov att fara hem så ja hann inte se om dom vann eller inte. jens hämtade mig :)
nu har ja just kommit in efter att ha kört massa bil. haha, körde bara fast en gång så pappa fick dra bort mig med traktorn(a) haha.. men de tar sig;)

helt perfekt helg kan ja lova!
tack<3
/Sanna*

Inga kommentarer: